Spam je blog || 5

 Spam je blog 5
Dit is dé kans voor je als je een blog hebt en deze graag wil promoten.
Dus wil je dat ik je blog lees of heb je een aanrader voor me? Dan kun je dat nu laten weten!

Als je een leuke blog hebt en wil dat ik die lees, laat dan hieronder een reactie achter met je naam, de link nar je blog en vertel iets leuks over je blog. Bijvoorbeeld waar je blog over gaat en wat jouw blog uniek maakt. Dit laatste is geen must, ik zal alle blogs bekijken en misschien zelfs volgen!

Ik weet namelijk heel goed hoe moeilijk het is om meer lezers te werven. Dus bij deze wil ik mijn mede-bloggers de kans geven op meer publiciteit. Ik hoop dat je hier wat aan hebt en dat je deze kans een beetje waardeert.
Dus bij deze: SPAM JE BLOG!
Liefs,  Daphne

Q: Wat zou jij graag nog willen zien op mijn blog?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest

4 comments on “Spam je blog || 5

  1. Leuk! Op dit moment reis ik (samen met mijn vriend) voor onbepaalde tijd door Azië. We zijn net 30 dagen in Zuid-India geweest en zijn nu in Maleisië. Op een heerlijk eiland, Pangkor. Dit is de tweede lange reis die we maken. Op onze blog schrijven we over onze avonturen en delen we handige reistips.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge