Throwback Time || February ’16

Naamloos-1

Februari is nu toch echt afgelopen en daarom gaan we vandaag voor de laatste keer terugblikken. Vandaag laat ik je een overzicht zien van alles wat er afgelopen maand online is gekomen op mijn blog. De kans om nog niet gelezen artikelen nog te lezen of je favorieten er nog eens bij te pakken. Enjoy!

Ik heb er zin in, dus laten we beginnen!

Allereerst wil ik jullie even bedanken. 1 februari is de dag dat mijn vernieuwde blog (waar je nu dus naar kijkt) gelanceerd. Ik heb hier enorm veel tijd en energie in gestoken en ben heel blij en trots op het resultaat. Jullie hebben het superfijn ontvangen en enorm veel leuke, lieve reacties achtergelaten. Dit deed me erg goed. Dus dankjewel daarvoor!

Laten we dan nu echt van start gaan.

1 februari (de dag van release): Welkom op mijn vernieuwde blog! – Last Week’s Obsessions || 13

2 februari: Dilemma Dinsdag || 1

3 februari: Currently Lovin’ || January ’16

5 februari: Make-up wishlist || February ’16

8 februari: Janzen vs Kneipp Douche Foam || Battle – Oproep: Nieuwe blog Q&A

9 februari: Dilemma Op Dinsdag || 2

12 februari: Gastblog || Van het begin tot nu – Everyday make-up products || February ’16

13 februari: Wat voor valentijnstype ben jij? – OOTD: Our Couture

14 februari: 5 leuke films voor valentijnsdag

photo-1418225162054-0f773a996f9e-768x507

16 februari: Dilemma Op Dinsdag || 3

18 februari: 10 to 1 tag

20 februari: Batiste Blush Droogshampoo

21 februari: Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker – Young Beauty Lip Scrub & Body Scrub

22 februari: Dermolin Bad & Douchegel

24 februari: Spam je blog || 5

26 februari: Netflix Favourites || 3 – Gastblog || HEMA Micellair Water

28 februari: Trend Edition: Essence wake up, spring! – Currently Lovin’ || February ’16

29 februari: Last Week’s Obsessions || 14 – What’s in my lunchbox?

lIZrwvbeRuuzqOoWJUEn_Photoaday_CSD-1-of-1-5-768x512

Wauw, ik kom al steeds dichterbij het doel om 1x per dag te posten. En lukte dit een keertje niet, probeerde ik dit te compenseren door daaromheen 2x te posten. Hierdoor zijn er afgelopen maand 26 posts online gekomen. Er missen er dus maar 3. Hier ben ik best wel trots op. Ik zit namelijk in mijn examenjaar, waardoor het doel 1x per dag te posten soms wat hoog gegrepen is. Maar ik heb het best wel goed gedaan afgelopen maand. Ik hoop dat in maart vol te kunnen houden!

Misschien heb je alle artikelen al gelezen en wil je ze nog eens lezen, maar misschien heb je ze nog niet gelezen en is er nog een hoop leuks te zien!

Liefs, Daphne

Q: Wat was jouw favoriete artikel uit de maand februari?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest

3 comments on “Throwback Time || February ’16

  1. Ik denk eerlijk gezegd dat het zonde is van de tijd en moeite die je in een artikel steekt om meer dan 1 keer per dag te posten. Je blog is wel echt heel gaaf en mooi geworden!

    1. Dankjewel voor je eerlijke mening. Mijn doel is ook niet om meerdere posts per dag online te zetten, alleen als er ergens anders geen online is gekomen (en als ik er dan tijd voor heb)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge