Wat voor valentijnstype ben jij?

Wat voor valentijnstype ben jij.

Morgen is het Valentijnsdag. De dag van de liefde! Vandaag ga ik je helpen om erachter te komen wat voor valentijnstype jij bent, vertel ik wat voor valentijnstype ik ben en wat ik op deze fijne dag ga doen. Enjoy!

Het maakt niet uit of je maar net samen bent, al samen woont of gelukkig getrouwd bent, Valentijnsdag benadrukt de liefde en zorgt op deze dag voor een extra romantische sfeer. Maar hoe zit het met degenen die de man van hun dromen nog niet ontmoet hebben? Don’t worry! Zorg er gewoon voor dat je de dag met je familie en vrienden doorbrengt, want deze liefde moet natuurlijk ook gevierd worden! Je ouders of je beste vrienden zullen het waarschijnlijk net zo leuk vinden als je ze een klein cadeautje geeft dat met liefde gemaakt is. En trakteer jezelf natuurlijk ook met iets leuks wat je altijd al wilde! Westwing heeft een quiz ontwikkeld die jou zal helpen uit te vinden hoe jij de dag het beste met jouw geliefde kan doorbrengen. Voor elk resultaat zijn er bijpassende cadeau-ideeën, ideeën om de woning romantisch te decoreren en suggesties voor gezamenlijke activiteiten op Valentijnsdag.

wat voor valentijnstype ben jij

Wil je weten wat voor romanticus jij bent? Volg dan de pijlen op bovenstaande afbeelding of doe de quiz!

Ik zelf heb ook even de pijlen gevolgd! Ik ben een single romanticus. Wat een verassing haha, ik had niet anders verwacht. Ben je benieuwd welke date-ideetjes hierbij horen? Doe dan even de quiz!

En dan nu de vraag: wat ga ik op valentijnsdag doen? Op zich niet heel veel bijzonders.. Zoals ik net al liet merken ben ik single, dus heb ik ook niet echt verplichtingen die dag. Ik ga lekker uitslapen en overdag ga ik met mijn beste vriendin naar de film: “How to be single“. Lekker toepasselijk!

Ik ga verder aan deze speciale dag zelf niet veel doen. Geen kaartjes of cadeautjes. Gewoon simpel!

Ik ben heel benieuwd wat jij met valentijnsdag gaat doen! Ga je iets leuks doen met je vriendje? Breng je deze dag in je eentje op de bank door? Of ga je net zoals ik iets leuks doen met een van je vriendinnen? Let me know!

Dit was het dan voor dit artikel. Doe vooral even de quiz en ik hoop dat je hem leuk vind!

Liefs, Daphne

*Dit artikel is in samenwerking met Westwing tot stand gekomen*

Q: Wat voor valentijnstype ben jij?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge