Welkom op mijn vernieuwde blog!

welkom op mijn vernieuwde blog!

Vandaag is de dag dat alles zal gaan veranderen. Het is vandaag 1 februari en dat betekent dat vanaf vandaag dit mijn nieuwe blog zal zijn. Zoals je ziet zijn er best wel wat veranderingen doorheen gegaan.

Zo heet mijn blog niet langer GirlCode, maar daphnelippmann.nl. Ik ben hier enorm blij mee! Een nieuwe naam betekent natuurlijk ook een ander logo, dus die heeft Yvonne voor mij gemaakt. Ik ben er enorm blij mee. En omdat ik dan toch een aantal veranderingen aan het doorvoeren was heb ik meteen en ander thema gekozen en alles naar mijn zin gemaakt. Ik hoop dat jij hier net zo enthousiast over bent als ik!

Nu denk je misschien, en GirlCode dan?! Ik ga die blog niet verwijderen, maar mijn nieuwe posts zullen nu hier te vinden zijn. Maar niet alleen alles wat ik nu schrijf, maar ook al mijn 116 artikelen van GirlCode zijn nu hier te vinden. Zo is alles lekker hier te vinden!

Ik heb er enorm veel zin in, dus ga lekker rondkijken en laat me vooral even weten wat je van de nieuwe site vind en volg me meteen even op mijn nieuwe social media kanalen om voortaan van alle nieuwtjes op de hoogte te zijn en een kijkje te nemen behind the scenes. Enjoy!

Liefs, Daphne

Q: Wat vind je van de nieuwe site?

Volg je me al op social media? FacebookTwitterInstagramPinterest

16 comments on “Welkom op mijn vernieuwde blog!

  1. Hey Daphne,
    Wouwwww!!! Wat gaaf, het ziet er echt onwijs goed uit! Hier mag je echt reuze trots op zijn. Ik vind je een topper, veel liefs en dikke xxx Natas

  2. Hoi Daphne,
    Jij bent het eerste blog waar ik me voor inschrijf dus…..voel je speciaal!
    Het ziet er supergoede uit, gefeliciteerd,
    Groetjes Jeanette Ermens aka GUUSJE en Bobje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge