What would you buy tag

What would you buy tag

Tags invullen vind ik super leuk om te doen. Daarom ga ik vandaag de What would you buy tag invullen. Een tag waarin ik mijn meest favoriete make-up items laat zien, dingen die ik absoluut opnieuw zou kopen. Enjoy!

Deze super leuke tag is bedacht door Elise Joanne van elisejoanne.nl.

Laten we maar snel beginnen!

Dit zijn de categorieën van deze tag: Foundation – Blush – Highlighter – Bronzer – Wenkbrauwen – Oogschaduw – Eyeliner – Mascara – Lipstick – Lipgloss

De categorieën Bronzer en Lipgloss laat ik weg omdat ik dit simpelweg niet gebruik. Nu we weten wat de categorieën zijn kunnen we lekker gaan beginnen!

Foundation

Catrice Even Skin Tone Foundation Foundation

~ Catrice Even Skin Tone Beautifying Foundation in 005 Even Ivory ~

Deze foundation heb ik met de herfst/winter collectie vernieuwing in 2015 aangeschaft. Ik ben vrijwel altijd op zoek naar een fijne, lichte budget foundation. Vooral dat lichte is nogal een dingetje. Deze foundation van Catrice komt al aardig in de buurt van mijn eigen huidskleur, alleen op sommige momenten lijkt hij nog steeds een beetje te donker te zijn.

Het enige nadeel is dat hij vrij matt is en ik heb een vrij droge huid. En die twee dingen gaan niet altijd even goed samen… Daardoor moet je er wel even goed op letten dat je daarvoor een goede hydraterende primer aanbrengt!

Blush

Essence Silky Touch Blush 

 

~ Essence Silky Touch Blush in 90 Summer Dreaming ~

Dit vond ik samen met de oogschaduw de lastigste categorie. Ik heb best wel een aantal hele fijne en mooie blushes in mijn bezit. Ik gebruik dan ook iedere dag een andere. Toch heb ik gelukkig een keuze weten te maken!
Deze blush van Essence heb ik al best wel lang, maar hij verveelt nooit. Het is heen hele fijne roze kleur die prima is voor everyday gebruik. Ik vind de formule erg fijn en hij is ook nog eens super cheap. Zodra ik door deze heen ben ga ik ‘m zeker opnieuw kopen!

[Ik twijfel alleen nu ik dit schrijf of ‘ie nog te koop is. Volgens mij is hij er uit gegaan bij de nieuwe lente/zomer collectie vernieuwing…]

Highlighter

Essence Merry Berry Highlighting Powder 

 

~ Essence Highlighting Powder in 01 I love My Golden Pumps ~

Deze is helaas niet meer te koop. Dit wil ik van tevoren alvast even kwijt.. Wat ben ik blij dat ik deze afgelopen winter heb kunnen bemachtigen! Ik had de laatste van ons Trekpleister filiaal, omdat we hem bij de Kruidvat al niet meer hadden. Echt wat was ik blij hihi.

Ondanks dat hij niet meer te koop is, verdient hij hier toch een plekje. Het is echt mijn favoriete highlighter ever! Ik heb er al meer geprobeerd, maar ik val steeds weer terug op deze. Hij is goed gepigmenteerd, past bij heel veel looks en was destijds ook lekker budget. Dus als ik hem opnieuw kon kopen, zou ik dit zeker weten doen!

Wenkbrauwen

Catrice Eyebrow Set Eyebrow powder

~ Catrice Eyebrow Set ~

Holy pancake! Wat is dit een fijn product. Sinds afgelopen december ben ik wat meer aandacht gaan besteden aan mijn wenkbrauwen. Had ik dat achteraf gezien maar eerder gedaan hihi. Tegenwoordig gaat er vrijwel geen dag voorbij dat ik mijn wenkbrauwen niet bijteken met dit setje.
Ik gebruik zelf alleen de donkerste kleur uit het setje. Deze past perfect bij de kleur van mijn wenkbrauwharen. Het poeder is erg fijn om mee te werken. Het pakt goed op de huid en ik ook vrij makkelijk een beetje te vervagen als je het net iets te dik hebt aangezet. Ik kan echt niet meer zonder!

Oogschaduw

I heart make-up naked chocolate palette Oogschaduw

~ I Heart Make-up Naked Chocolate Palette ~

Zoals ik al zei vond ik deze categorie echt heel moeilijk. Ik heb een aantal super fijne palettes die ik ontzettend graag gebruik, die stuk voor stuk echt favoriet zijn. Toch heb ik er eentje kunnen kiezen. Ik denk dat het geen verassing is, hij is al heel vaak voorbij gekomen hier op mijn blog.

Ik denk dat ik dit palette ongeveer een half jaar geleden online heb besteld, destijds was het nog niet goed verkrijgbaar. Nu gelukkig wel! Ik was toen ik ergens anders een review had gezien gelijk verkocht en moest het ook hebben. Een van de beste aankopen die ik ooit heb gedaan! Ik gebruik het palette met ontzettend veel plezier en blijf steeds opnieuw nieuwe combinaties ontdekken. Ik raak er denk ik nooit op uitgekeken!

Eyeliner

Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner Eyeliner

~ Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner ~

Ik denk dat ik oprecht kan zeggen dat dit mijn allerbeste aankoop ooit is. Ik ben jaren geleden begonnen met experimenteren met eyeliner. Destijds mislukte het volledig en gaf ik het steeds op. Toen ontdekte ik de eyeliner pennen en hiermee ging het al stukken beter. Het enige nadeel is alleen dat deze vrij snel uitdrogen, behalve deze! Met mijn vorige exemplaar heb ik bijna een jaar gedaan. Niks uitdrogen! Ik ben echt fan van dit product. Je kunt er heel precies mee werken, de kleur is echt diep zwart en het droogt niet uit. Wat wil je nou nog meer?! Ik denk niet dat ik ooit nog een betere eyeliner ga vinden, maar dat hoeft ook niet. Dit is mijn nummer 1!

[Voor de liefhebbers van meer enthousiasme over dit product, ik heb er een tijdje geleden een review over geschreven!]

Mascara

Catrice Glam & Doll Mascara Mascara

~ Catrice Glam & Doll False Lashes Mascara ~

Dit is denk het product dat het meest recentelijk mijn favoriet is geworden. Een tijdje geleden viel mijn oog op deze mascara van Catrice. Hij leek me ontzettend fijn en deed me een beetje denken aan mijn toenmalige favoriet (de Maybelline Lash Sensational Lash Multiplying Mascara). Het leek me leuk deze met elkaar te vergelijken voor een review. Deze komt binnenkort online!

Ik vind hem in ieder geval heel fijn, dus deze behoort zeker tot mijn favorieten!

Lipstick

Essence Velvet Stick Matt Lip Colour Lipstick

~ Essence Velvet Stick Matt Lip Colour in 02 Peony Star ~

Dan alweer de laatste categorie. Ook deze vond ik best wel lastig, ik heb best wel wat mooie lipsticks en ik draag een bepaalde lipstick puur wanneer ik daar zin in heb. Daar kies ik dan ook iedere dag mijn lipkleur op uit. Dit maakte voor mij de keuze heel lastig. Omdat elke lipstick voor mij een favoriet is voor een bepaald moment. Daarom ben ik maar gewoon uitgegaan van mijn favoriet voor iedere dag. En daar kwam deze uit!

Een mooie, bruin rozige nude kleur. Perfect voor iedere dag! Het is tenslotte een mega budget lipstick en hij is matt. Dan kan het wat mij betreft al helemaal niet meer misgaan. Van deze lipstick zit er ook nog een review aan te komen, dus hou de site in de gaten!

 

Dit was de tag alweer. Ik vond het super leuk om mee bezig te zijn en om aan je te laten zien. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Welk product uit je stash zou je zeker opnieuw kopen?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

2 comments on “What would you buy tag

  1. Wat jammer dat die highlighter niet meer te verkrijgen is! Zelf zou ik sowieso mijn essence lipliner in de kleur 06 satin mauve opnieuw aanschaffen zodra deze op is. Ook van de Sleek Life is A Peach blush ben ik super tevreden 🙂 x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge