What’s In My Lunchbox?

lunchboxje

Hi! Vandaag eens een artikel over eten. Ik laat je zien wat er in mijn lunchbox zit. Enjoy!

lunchbox broodtrommel

lucnhbox

Dit is mijn lunchbox. Dit is de Ellipse lunchbox van Rosti Mepal. Ik vind ‘m super fijn! Hij heeft een groot vak aan de onderkant, dan een soort siliconen deksel (dat grijze op de foto rechts). Hier kun je bijvoorbeeld bestek of iets anders in doen. Ook zit er een klein rond bakje bij, hier kun je bijvoorbeeld je salade dressing in doen. En daarboven op doe je dan de echte deksel en dan kun je het elastiek erom doen. Echt heel fijn!

Wat ook heel fijn is, is dat ‘ie in de magnetron kan en in de vaatwasser. Zo kun je je maaltijd nog even opwarmen op het werk en heb thuis weer schoonmaken in de vaatwasser. Heel erg handig!

Deze lunchbox kost €14,99.

[Fun fact: wist je dat Rosti Mepal ook servies heeft?]

Dan op naar de inhoud van mijn lunchbox. ik had zin in een salade, dus dat is het geworden!

DSCI0038

Dit zijn de spulletjes die erin gaan. Mozarella, cherrytomaatjes, spekjes, ijsbergsla en pesto. Ik snijd eerst de cherrytomaatjes in vieren en de mozarella in een soort blokjes. Dan snij ik een klein beetje ijsbergsla (niet teveel, anders past het er niet in). Ik bak de spekjes in een koekenpan en laat ze daarna uitlekken op een bordje met keukenpapier. Alle ingredïenten in de broodtrommel en daarbij doe ik twee lepels pesto. Jummie!

alles bij elkaar spekjes!

salades

Dit is voor het roeren!

salade salad

eet smakelijk!

En dit is na het roeren. Doordat de pesto het er een beetje viezig uit laat zien ziet het er niet super smakelijk uit. Maar dat is het wel. (En wat een foto’s haha, daarom ben ik dus geen foodblogger hihi. Respect voor de foodbloggers onder ons!)

Eet smakelijk!

 

Dit was dan wat er in mijn lunchbox zit. Bedankt voor het lezen, ik hoop dat je het leuk vond!

Liefs, Daphne

*Dit artikel is gesponsord door Rosti Mepal*

Q: Wat eet jij het liefst tussen de middag?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest

4 comments on “What’s In My Lunchbox?

    1. Zeker het proberen waard. Ik raad je wel aan de pesto op gevoel toe te voegen. Gewoon kijken wat je lekker vind, ik hou persoonlijk wel van aardig wat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge