WIN: 25€ shoptegoed van Names4Ever

Sieraden kunnen je outfit helemaal afmaken. Het juiste sieraad is een echte upgrade voor je outfit. Vandaag geef ik daarom 25€ shoptegoed weg dat je kunt besteden bij de webshop Names4Ever. Enjoy!

Over Names4Ever

Op de webshop Names4Ever is een heel groot aanbod aan sieraden te vinden die je zelf kunt personaliseren. Zo is er een ruim aanbod aan naamkettingen en ringen met graveringen te vinden. Ook zijn er losse hangers, armbanden en kettingen voor verschillende doeleinden te vinden. Hierbij kun je denken aan herdenkingssieraden, geboorte sieraden, vriendschapssieraden, dieren sieraden, naamkettingen, liefdessieraden en familie sieraden. Keuze genoeg! Er zijn zelfs ringen waarin je een naam kunt zetten!

Hier een kleine sfeerimpressie van wat je allemaal zou kunnen kiezen met je 25€ shoptegoed. Een kleine disclaimer: je krijgt dus 25€ shoptegoed, de rest moet je zelf betalen!

Zilveren ketting Bar Small €29,95 / Zilveren ring met naam 4 mm €39,95 / Infinity ketting met naam €34,95

Voor het maken van deze sieraden maakt Names4Ever gebruik van de laatste technieken en de beste vakopgeleide mensen. In het atelier worden de sieraden zo goed mogelijk afgewerkt. Dit gebeurt allemaal met de hand, zodat het zo mooi mogelijk afgewerkt wordt.

Ook heel handig is de overzichtspagina waarin alle letters van een bepaald lettertype te zien is. Op bovenstaande foto kun je bij de bar ketting en de ring namelijk zelf het lettertype uitkiezen. Zo kun je dus even checken of de letters zijn zoals je voor ogen hebt. Handig!

Hoe maak je kans?

Okay, genoeg info. Ik ga nu vertellen wat je moet doen om kans te maken op deze 25€ shoptegoed.

Er zijn dus maar twee stappen. Allereerst moet je mij volgen op instagram en met je het account van Names4Ever volgen. Daarna moet je op de winactie post op mijn kanaal 2 vriendinnen taggen, zo zijn zij ook op de hoogte van deze leuke giveaway. Daarna is het duimen geblazen en afwachten.

Je hebt tot en met zondag 28 mei 23.59 uur de tijd om mee te doen aan de winactie. De winnaar zal ik de volgende dag op de hoogte brengen via een Instagram berichtje. Als diegene binnen 48 uur niet reageert, kies ik een andere winnaar.

Goodluck!

Dit was het inleidende artikel voor de winactie. Ik zou het heel erg leuk vinden als je deelneemt aan de winactie. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Q: Wat zou jij kopen van de 25€ tegoedbon bij Names4Ever?

*Dit artikel is in samenwerking met Names4Ever*

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge