Winactie winnaars blogverjaardag (1 jaar)

Ik vind het echt heel leuk om dit bekend te maken, dus laten we maar snel gaan beginnen. Allereerst nog even welke prijzen er gewonnen konden worden.

Winactie 1

In de eerste winactie kon je kans maken op dit leuke (zelf samengestelde) pakketje. Dit zit er allemaal in:

  • Kruidvat Blueberry Lychee Body Butter (200 ml)
  • Douglas Naturals Hand Cream (75 ml)
  • Miss Sporty Insta Glow Foundation 002 Light (30 ml)
  • Essence All Eyes On Me Waterproof Mascara (8 ml)
  • Etos Concealer Palette (6 gram)
  • Maybelline Baby Lips Cherry Me
  • NYC Metallic Finish Nail Polish 017 Jupiter Princess (9,7 ml)
  • Essence Lights Of Orient Eyeshadow Palette 01 We <3 Arabian Nights (9,12 gram)

Dit zijn vrijwel allemaal producten die ik zelf ook heb en heel erg fijn vind in gebruik. Daarom ben ik ze gaan halen om één van jullie cadeau te doen!

Winactie 2

In de tweede winactie wilde ik iemand blij maken met een groot oogschaduw palette waar maarliefst 88 verschillende kleuren in zitten. Afwisselend shimmer kleuren en matte kleuren. Ik vind dit echt een essential! Ik heb er zelf ook eentje en gebruik deze regelmatig. Soms mis ik net een bepaalde kleur in een ander palette, vaak vind ik die kleur dan wel in dit palette. Met 88 verschillende kleuren kun je bijna niet missen. Leuk toch?

Dan door naar de winnaars. Van tevoren nog even een kleine disclaimer.

Disclaimer

Ik wil eerst even duidelijk hebben dat ik het kiezen van de winnaars zo eerlijk mogelijk heb laten verlopen. Ik heb de winnaars gekozen door middel van een namen loot machine op het internet. Ik heb absoluut niet gebaseerd op de reactie die mensen hebben achtergelaten, dat vond ik niet eerlijk. Dan zou ik partijdig kunnen zijn en en valt natuurlijk over te speculeren wat een originele of leuke is. Dat wilde ik even kwijt, laten we nu écht doorgaan naar de winnaars!

Winnaars

De winnares van winactie 1 (het pakketje) is geworden: Emma

De winnares van winactie 2 (het palette) is geworden: Jill Mooren

Ik zal de winnaressen persoonlijk benaderen via mail voor gegevens en het opsturen van de prijzen. Stay tuned, misschien komt er binnenkort een nieuwe winactie!

Q: Wat zou jij graag in een winactie willen zien?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

2 comments on “Winactie winnaars blogverjaardag (1 jaar)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge