Winnaar Winactie Shoot! Fotografieboek

Iets meer dan een week geleden zette ik een review online over een mooi fotografieboek genaamd Shoot! (Fotograferen met je hart) en daar zat nog een leuke winactie aan vast. Ik had namelijk kunnen regelen een exemplaar weg te mogen geven. Dit liep allemaal via Instagram, maar ik maak wel hier de winnaar bekend. Benieuwd of je hebt gewonnen?

Allereerst nog even het artikel, mocht je het volledig hebben gemist. Geen probleem! Ik heb een recensie geschreven over het fotografieboek Shoot! Mocht je het nog niet gelezen hebben, kun je hier de recensie nog even lezen.

Om kans te maken op een exemplaar van Shoot! was het de bedoeling dat je me zou volgen op Instagram en dat je in de winactie foto op mijn kanaal 2 vriendinnen zou taggen om ze op de hoogte te brengen van de leuke winactie. Veel mensen hebben dit gedaan en waren lekker enthousiast. Allereerst bedankt daarvoor! Leuk om te zien dat er veel animo was voor de winactie. In totaal deden 22 mensen mee, leuk heel erg bedankt voor het meedoen. Uiteraard kan er maar 1 de winnaar zijn. En die winnaar ga ik nu bekend maken. Ga er lekker voor zitten, dan ga ik het bekendmaken. *tromgeroffel*

De winnaar is…

De winnaar van het boek is geworden: Rachelle (@rachellevries op Instagram). Gefeliciteerd! Ik heb je als het goed is al een persoonlijk berichtje gestuurd op Instagram, als je daar even je adres doorgeeft zal ik zorgen dat het boek zo snel mogelijk jouw kant op komt. Heel veel plezier met het boek!

Rachelle is dus de gelukkige winnaar van de winactie. Sorry als je niet hebt gewonnen, er kan tenslotte maar 1 iemand winnen. Bedankt voor het lezen van deze bekendmaking en ook bedankt als je mee hebt gedaan aan de winactie. Tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Heb jij meegedaan aan de winactie?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge