Our N˚1 winter essentials ’17

Ik hoorde dat er eindelijk sneeuw voorspeld wordt! Het is Nederland, dus dan moeten we het nog maar zien. Dat het winter is is nu ook al te voelen. De feestdagen zijn achter de rug, dus nu moeten we nog even deze kille maanden doorkomen. Gelukkig kan dat door onze essentials! Vandaag delen wij onze essentials voor de winter met jullie. We hebben alles opgedeeld in 5 categorieën: Eyes, Lips, Nails, Body & Fragrance. Enjoy!

Winter is here, baby! Daarom is het tijd dat we onze essentials weer voor je op een rijtje zetten. Op de foto boven zie je de winter essential collectie van Yvonne en op de foto onder zie je de winter essential collectie van Daphne. Enjoy!

Eyes

Essence All About Bronze Eyeshadow Palette

Yvonne Een échte party look heb ik deze feestdagen gemaakt met dit palette. De kleuren bevatten allemaal een shimmer, maar ondanks dat kan je er ook een look mee maken voor elke dag. Ik ben vooral mega fan van de bovenste highlighter. Wauw, wat een kleur en shine! Ik vind ‘m zelfs zo mooi dat ik deze oogschaduw gebruik als highlighter op mijn gezicht, hihi.

(Essence All About Bronze Eyeshadow Palette)

Morphe 35OM Eyeshadow Palette

Daphne Dit oogschaduw palette van Morphe is echt de beste oogschaduw aankoop die ik ooit heb gedaan! Ik snap volledig waarom dit palette zo’n hype was een tijdje geleden. It is totally worth it! De pigmentatie is amazing, de kleuren zijn to die for. De prijs is een tikkie aan de hoge kant (€28), maar het is het absoluut waard. De pans zijn best wel groot, dus je krijgt echt wel waar voor je geld! Ik kan er niet anders dan enthousiast over zijn, trust me.

(Morphe 35OM Eyeshadow Palette)

Lips

Maybelline Vivid Matte Liquid Lipstick

Yvonne Winter betekent bij mij onder andere donkere kleuren. Daarom kan deze donkere lipkleur niet in mijn lijstje ontbreken. De substantie is heerlijk zacht en zorgt ervoor dat mijn lippen zacht blijven. De kleur vervaagt een beetje bij het eten, dus daar moet je goed bij opletten. Daarnaast vind ik het een heerlijk product!

(Maybelline Vivid Matte Liquid Lipstick in Possessed Plum)

NYX Liquid Suede Liquid Lipstick

Daphne Winter betekent bij mij, net zoals Yvonne al zei, vaak dat ik donkere kleuren ga gebruiken. Dat start al een beetje zodra het herfst begint te worden. Toch moet ik zeggen dat dat dit jaar niet zo het geval is. Dit seizoen draag ik deze roze nude kleur met een bruinige ondertoon enorm veel. Hij past overal bij en maakt looks gewoon echt af. Ik kan absoluut niet zonder deze fijne liquid lipstick!

(NYX Liquid Suede Lip Cream in Soft Spoken)

Nails

Essence The Gel Nail Polish

Yvonne Nagellak, iets dat nooit kan ontbreken in mijn lijstje. Voor deze keer heb ik gekozen voor een prachtige donkere kleur van Essence met een prachtige groene shimmer er doorheen. Een perfecte kleur die past bij redelijk veel soorten outfits, ondanks de groene kleur. Toch combineer ik alles met elkaar.

(Essence The Gel Nail Polish in 85 Wild & Free)

Sally Hansen Miracle Gel Nail Polish

Daphne Dit nagellakje heb ik nog niet zo heel erg lang, maar toch weet ik dat het een essential voor de winter is voor mij. Tenslotte is de winter zelf ook nog niet zo lang bezig. Dit nagellakje zou je misschien niet zo snel als een typisch llakje voor de winter beschouwen, omdat het geen donkere kleur is. Toch is het wel zo als je het mij vraagt! Het is een heel erg draagbaar, goed te combineren kleurtje. Een beetje een mauve-ish kleurtje. Ik hou er van!

(Sally Hansen Miracle Gel Nail Polish in 244 Mauve-olous)

Body

The Body Shop Strawberry Shower Gel 750 ml

Yvonne De uitverkoop van de The Body Shop heeft mij weer iets opgeleverd. Ik heb daar deze heerlijke douchegel gekocht die ruikt naar aardbeitjes! Het is een lekkere grote flacon, dus daar kan ik voorlopig wel mee vooruit. Daarnaast is de geur natuurlijk ook echt heerlijk, dus ik voel me zo vrij als een aardbei in de douche.

(The Body Shop Strawberry Shower Gel 750 ml)

The Body Shop Frosted Berries Body Butter 200 ml

Daphne Sinds Yvonne me tijdens onze eerste ontmoeting mee heeft gesleept naar de The Body Shop winkel ben ik opslag verliefd geworden op de producten die ze daar verkopen. Ik ben echt fan! Inmiddels heb ik mijn body shop stash dan ook zeker uitgebreid. Een van mijn nieuwste aanwinsten is deze body butter van een van de lijnen van de Kerst collectie van 2016. Ik heb deze gekregen voor mijn verjaardag van mijn broertje en ik ben er echt dol op. Aangezien het een Kerst collectie is, past dit product dus absoluut bij de winter. Echt een toppertje!

(The Body Shop Frosted Berries Body Butter 200 ml)

Fragrance

The Body Shop Frosted Plum Body Butter 200 ml

Yvonne Dit is misschien een gekke keuze, maar ik heb bij mijn fragrance essential voor een body butter van The Body Shop gekozen. Ik vind het heerlijk om mij in te smeren met dit product en om dan vervolgens heerlijk te ruiken. Ik breng dit product ook aan in mijn hals, net als een geurtje eigenlijk. I love it!

(The Body Shop Frosted Plum Body Butter 200 ml)

Gucci Bamboo 30 ml

Daphne Een geurtje opdoen is iets dat ik vaak vergeet, wel vind ik het steeds leuker om meerdere mooie en lekkere geuren te verzamelen. Ik heb in tegenstelling tot Yvonne wel gekozen voor een écht parfum. Namelijk Bamboo van het merk Gucci. Dit geurtje heb ik ooit eens gekregen en is wat mij betreft de perfecte warme winter essential.
Wel snap ik wat Yvonne bedoeld, de geuren van de body butters blijven altijd zo goed hangen. Bijna als een parfum!

(Gucci Bamboo 30 ml)

Heel erg bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Love, Yvonne & Daphne!

Q: WAT ZIJN JOUW WINTER ESSENTIALS?

Meer van Yvonne? Zij blogt zelf ook! -> http://xbyus.blogspot.nl/

8 comments on “Our N˚1 winter essentials ’17

    1. Ik ben zoals ik al zei ook echt fan van de geuren van TBS, ze maken inderdaad een geurtje overbodig. Wat willen we nu nog meer?!

    1. Ik denk dat dat product over het algemeen gewoon sowieso al een essential voor de winter is hihi, in welke uitvoering dan ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge