Young Beauty Lip Scrub & Body Scrub

Young Beauty Lip Scrub & Body Scrub

Om een beetje in de review sferen te blijven heb ik nog een andere review voor je. In deze review ga ik deze twee scrubs van Bomb Cosmetics testen. Deze zijn te koop bij Young Beauty. Enjoy!

Let’s get started!

young skin lip scrub & body scrub Scrubs

Dit zijn de twee scrubs die ik ga testen voor je. Het kleine potje vooraan is de Bomb Cosmetics Pout Polish Pina Colada Lip Scrub en de grote pot achteraan is de Bomb Cosmetics Cranberry & Lime Oil Based Body Scrub. Laten we gaan beginnen met het echte test-werk!

Verpakking

Bomb Cosmetics Body Scrub Bomb Cosmetics Lip Scrub

De verpakkingen! Links de body scrubs en rechts de lip scrub. Laten we links beginnen!

De body scrub: Ik moet zeggen dat ik het best wel een leuke verpakking vind. Erg gezellig met al die kleine afbeeldingen. Door de vrolijke kleuren krijg ik meteen een erg fijn gevoel! Met dikke roze letters staat duidelijk op de verpakking wat er precies in deze verpakking te vinden is. Een cranberry & lime oil based body scrub!

Dan verder met de lip scrub: Ik moet eerlijk bekennen dat ik in tegenstelling tot de gezellige verpakking van daarnet deze een beetje tegen vind vallen.. Ik vind hem nogal kinderlijk en een tikkeltje saai. Ik vind het echt no problem dat zo’n beetje de hele verpakking groen is, dat is niet het probleem. Ik ben er gewoon niet zo kapot van.. Wel vind ik het potje zelf zeg maar (het witte) er fijn. Lekker compact!

Body Scrub & Lip Scrub

Body Scrub Cranberry & Lime Lip Scrub Pina Colada

Zo ziet her eruit als je de deksel er vanaf haalt! Van de body scrub (links) zie je echt de scrub deeltjes (en vooral ook dat die oil based is hihi). Van de rechter weet ik niet zo goed wat ik moet zeggen… Het lijkt niet echt op een scrub, het lijkt meer een soort vage lip balm..

Swatches

Swatch Body Scrub Swatch Lip Scrub

Kijk! Links zie je overduidelijk de scrub deeltjes zitten bij deze swatch op mijn hand. Het voelt heel gek aan. Het ruikt ook echt mega zoet, bijna misselijkmakend.. Je moet er dus van houden zullen we maar zeggen hihi.

Rechts zie je echt niks haha. Geen scrub deeltjes, geen substansie. Er zit wel iets, maar het is gewoon een soort transparante lip balm. Niks mis mee op zich, alleen vind ik ‘m persoonlijk ook niet zo lekker ruiken. Nog zo’n geur waar je waarschijnlijk van moet houden..

Young Beauty over de producten

Body Scrub: (Bron)

Bomb Cosmetics Cranberry & Lime Body Shower Scrub is een lichtgroene fruitige natuurlijke scrub met echte cranberry zaadjes en de  pure essentiële oliën van amandelen, limoen en zwarte peper. Allemaal heerlijk om de huid lekker te verfrissen. Tijdens het scrubben ruik je fruitige vleugjes Aardbei, Framboos, Perzik, Appel, Cassis en zelfs een witte bloemengeur met een hout basis.

Lip Scrub: (Bron)

De Bomb Cosmetics Pina Colada Lip Scrub is een lichte en zachte lip scrub. De scrub verwijdert velletjes op milde wijze en laat de lippen zacht, glad en verzorgt achter. Met een zoete en fruitige geur van perzik, kokos en vanille.

Conclusie

Scrubs

Zoals je ziet ben ik een beetje in tweestrijd. Ik ben niet ontzettend enthousiast, wat ik wel erg jammer vind. Ik vind de geuren gewoon niet lekker en dat vind ik toch wel een belangrijk dingetje. Iets wat je niet lekker vind ruiken gebruik je gewoon minder snel.

De body scrub werkt wel ontzettend goed, hij maakt je huid super zacht!
De lip scrub daarentegen vind ik maar niks, het is voor mijn gevoel geen echte scrub meer een licht verzorgende lip balm. Op zich ook prima, maar niet wat het zou moeten zijn..

Deze scrubs zijn verkrijgbaar in de webshop. De lip scrub kost €3,95 voor 9 ml en de body scrub kost €9,95 voor 365 ml.

 

Dit was het dan voor deze review. Ik ben helaas niet zo te spreken over deze twee scrubs, maar wellicht vind jij ze wel fijn. Ik vond het wel heel leuk om te testen!

Liefs, Daphne

*Dit artikel is gesponsord door Young Beauty*

Q: Gebruik jij weleens een body scrub of lip scrub?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge